Hur man gör ett riktigt slimmat tangentbord

Kanske har du en mycket trevlig , funktionell tangentbord , men det är lite ho – hum . Inga problem. Vrid att barnet i en oblat tunna tangentbord som kan blända dig och dina vänner . Det är enkelt . Med en skruvmejsel och lite silvertejp har du själv ett nytt tangentbord som är oblat tunn och genomskinlig och oblat tunna . Instruktioner
1

Vänd på tangentbordet på bordet så att botten av tangentbordet utsätts .
2

Ta bort alla skruvarna från instrumentets baksida , och försiktigt ställ dem åt sidan .
3

lyft försiktigt bort tangentbordet rygg , och ta ut alla skruvar som du hittar när du gör ett riktigt slimmat tangentbord .
4

Skala de tre skikten av plast som nu är utsatta , och lägga dem inför uppåt i den ordning som du har tagit bort dem . Tejpa dem vid kanterna så att de förblev staplade ihop och inte glider isär .
5

Applicera lite silvertejp till toppen av de lager av plast som kommer att bli din nya oblat tunna tangentbord . Var noga med att varje kontakt på tangentbordet rör som det ska . Om de inte gör det , kan du behöva skära plasten lite för att se till att detta sker .
6

Label nycklarna med en markör , om du vill , så du vet var varje knapp är placerad . Kontrollera att du har en intakt tangentbordet för att använda som referens så att du märker din nya transparent , slimmat tangentbord korrekt .

Lämna ett svar