Hur man gör en Velvet textur i Photoshop

Adobe Photoshop är grafik redigeringsprogram som utvecklats av Adobe Systems . Programvaran kan användas för att utforma bilder som har en sammetslen konsistens . Adobe Photoshop kan användas för att lägga till specialeffekter till fotografier och bilder . Skapa en design trasa mönster med hjälp av Adobe Photoshop . Saker du behöver
Adobe Photoshop
Visa fler instruktioner
1

Öppna Adobe Photoshop . Klicka på ” File ” och klicka på ” Nytt ” för att skapa en ny bild . Ställ in bredd , höjd och upplösning för att passa bilden och klicka på ” OK . ” Dubbelklicka på ” Gradient Editor ” ikonen i verktygsfältet . Klicka på ” färgskalan ” för att välja en färg för din lutning. Klicka på ” OK ” för att välja övertoningsfärgen .
2

Klicka på ” Brush Tool ” och klicka på bilden för att lägga övertoningsfärgen . Klicka på ” Layer ” och sedan ” Ny ” i verktygsfältet . Klicka på ” Redigera ”, ” Transform ” och ” Warp ” för att lägga till en tyglook till bilden i det nya lagret .
3

Klicka på ” Filter ” och sedan ” Noise ” och välj sedan ” Lägg till brus . ” Klicka på ” Uniform ” under ” Distribution ”. Klicka på kryssrutan för att välja ” Monokrom ”. Klicka på ” OK ” för att spara inställningarna . Klicka på ” Filter ”, ” Blur ” och sedan ” Gaussian Blur ” för att lägga till en krossad textur utseende på din bild .
4

Klicka på ” Dodge Tool ” och välj ” Burn Tool ” till mörkare bild . Dra ” Burn Tool ” över bilden för att lägga till skuggor i bilden . Klicka på ” Curves ” och lägg till ett ” ’20 % ” opacitet , och klicka sedan på ” OK . ”
5

Klicka på ” Bild ” och sedan ”Justeringar ”, och välj sedan ” Ljusstyrka /Contrast . ” Dra reglaget för att välja ” 150 ” under ” Ljusstyrka ”. Dra reglaget till ” ’50 ” under ” Contrast . ” Klicka på ” OK ” för att spara inställningarna och se sammet textur som har skapats .

Lämna ett svar