Hur man gör en sagobok för iPad

Skapa ett digitalt sagobok – ofta kallad en e – bok – för Apple iPad är främst en fråga om rätt fil formatering . En mängd e – bok läsaren applikationer finns tillgängliga för iPad , som kan användas för att läsa och visa din sagobok när den har överförts till enheten . Apples föredragen e – bok filtyp är ePub-formatet , vilket majoriteten av iPad e – bok läsaren program är kompatibla med . Saker du behöver
IPad e – bok läsaren app
ITunes
IPad USB -kabel
Visa fler instruktioner
Skapa ePub-fil
1

Skapa din sagobok med ett valfritt paket ordbehandling , t.ex. Microsoft Word , Pages eller Google Docs . Spara sagobok som ett Microsoft Word – kompatibel . Doc-fil när den har slutförts .
2

Starta din dators webbläsare och navigera till en gratis online e – bok konverteringsverktyg som Online – Convert . com , 2EPUB eller Epub Bud .
3

Klicka på ”Bläddra ” -knappen och navigera till din sagobok fil . Markera filen och klicka på ” Öppna ” -knappen . Den sagobok dokument laddas upp till konverteringsverktyg .
4

Välj ” ePub ” som utdataformat om det behövs och klicka på ” Konvertera ” -knappen . Den online-verktyg bearbetar dina dokument och konverterar det till ePub -formatet .
5

Spara konverterade ePub -filen till datorn när du uppmanas av onlinetjänsten konverteringsverktyg .
Uppladdning sagobok till iPad
6

Ladda ner och installera den senaste versionen av iTunes på datorn genom att följa installationsanvisningarna presenteras på Apples webbplats . När installationen är klar , starta iTunes genom att klicka på ikonen på skrivbordet .
7

Anslut iPad till datorn med dess USB -kabel . ITunes kommer automatiskt att upptäcka iPad och lägga till den i Enheter i den vänstra kolumnen . Välj iPad från listan Enheter och öppna ” Apps ” fliken i huvudfönstret i iTunes .
8

Välj din läsplatta ansökan från Apps listan och dra och släppa din sagobok ePub -fil i ” Dokument ” rutan . Du kan också dra och släppa ePub -filen direkt in i ” biblioteket ” i den vänstra kolumnen om du använder iBooks som din önskade läsplatta app.
9

Klicka på ” Apply ” , knappen i det nedre högra hörnet av iTunes-fönstret . Den sagobok överförs till iPad där den är åtkomlig via den tillhörande läsplatta app.

Lämna ett svar