Hur man gör en ruta i Photoshop

Vissa människor tror av Adobe Photoshop som främst ett verktyg för redigering och reparation av fotografier . Men medan det är sant att Photoshop har en kraftfull uppsättning verktyg för dessa ändamål , kan det också användas för att skapa grafiska objekt direkt i programmet . Till exempel , om du vill skapa en ruta i Photoshop , det finns flera sätt att göra det . Men den grundläggande metod som används här kommer att fungera med alla versioner av Photoshop , medan andra kan kräva en senare version . Nyckeln är att använda lager . Instruktioner
1

Öppna Photoshop . Välj ” File ” i menyn och välj ” Nytt ”. I dialogrutan som visas anger du höjd och bredd i pixlar för det dokument som du vill skapa . Klicka på ” OK . ”
2

Välj ” Pen ” verktyg från verktyg till vänster . I verktyget alternativen som visas under menyn , ställ in pennan till ” Shape ” -läge . Ange färg till en ljusbrun . Addera 3

Klicka på ” Nytt lager ” knappen under ” Lager” paletten . Klicka på arbetsytan för att skapa en hörnpunkt på din box . Upprepa sedan för att skapa alla de övriga tre punkterna i ena sidan av lådan .
4

Välj ” Konvertera ” peka verktyget och använda den för att placera punkter . Du vill ha den sida av rutan för att se ut som om du tittar på i ett perspektiv från ett hörn .
5

Upprepa steg 3 och 4 för att skapa alla sidor av lådan på olika lager . Se till att sidorna och hörnen möta upp med motsvarande knappar på de andra lagren för att undvika hål i lådan .
6

Välj ” Bild ” i menyn och välj ” Inställningar ”. Från alternativen , välj ” Nyans /Mättnad . ” I dialogrutan som visas , flytta ” Ljusstyrka ” inställningen något , antingen högre eller lägre . Upprepa detta med de andra lagren , med en annan inställning för varje . Spara ditt arbete .

Lämna ett svar