Hur man gör en Picture Collage i Photoshop

Photoshop erbjuder många sätt att förbättra dina bilder som inte fanns ens ett decennium sedan . Det har också gjort många processer som fortfarande kan göras för hand mycket lättare . Skapa ett fotokollage i Photoshop kan ta en tredjedel av den tid än det skulle att bokstavligen klippa och klistra . Photoshop erbjuder också större flexibilitet vid placering och redigering . Instruktioner
1

Öppna Photoshop och klicka på Arkiv . Klicka på Skapa nytt dokument och ange höjd -och breddmått du vill för ditt kollage .
2

Klicka på filen igen och sedan på Öppna. I webbläsarfönstret , markera det foto du vill ha och klicka på Öppna . Den bild du valde ska öppnas i ett nytt fönster .
3

Dra och släpp den nya bilden i det ursprungliga dokumentet . Om bilden behöver redigeras , använd markisen verktyget för att skapa ramen där du vill ha den . Klicka på bilden och sedan Beskär . Använd verktyget Omforma fritt för att ändra bildens storlek . När du är nöjd , placera bilden där du vill ha den på sidan . Följ steg 2 för att öppna nästa bild och fortsätter att göra detta tills alla dina bilder har lagts och placerats .
4

När bilderna är på plats , kan du lägga till text eller andra bilder eller gränser du har lagrat genom att öppna ett nytt lager . Du kan också använda verktygen på paletten för att radera , sudda eller lägga till extra färg på ditt kollage .
5

När du är klar med ditt kollage och är säker på att du inte längre vill ha eller behöver göra några ändringar, klicka på Layer i verktygsfältet längst upp på sidan . Klicka på Flatten Image . Detta kommer att minska storleken på din fil , men kommer också att ta bort alla lager som kommer att begränsa din förmåga att göra några ändringar . Klicka på Arkiv och sedan namnge och spara dokumentet i det format du vill ha i rätt mapp i webbläsarfönstret . Addera

Lämna ett svar