Hur man gör en JPG en Vector på iMac

Eftersom JPEG-filer är rasterbilder , vilket innebär att de är skapade genom att gruppera små punkter ( pixlar ) tillsammans , kan de inte helt enkelt konverteras till vektor -filer . Vector bilder använder en matematisk formel för att hålla upplösningen densamma när du öka eller minska storleken på bilden . För att göra en JPEG en vektor bild på en iMac , måste du spåra den i ett grafikprogram och skapa en ny fil . Flera program bidra till att göra processen enklare . Saker du behöver
Graphics program med spår funktionen
Visa fler instruktioner
1

Öppna ditt grafikprogram . Flera innefatta spårning funktioner, till exempel Illustrator LiveTrace och open – source Inkscape Trace Bitmap . Båda dessa program finns tillgängliga för iMac .
2

Importera eller placera din JPEG-bild i ditt grafikprogram . Om det ges möjlighet , välja att bädda in bilden .
3

Klicka på grafiken och aktivera programmet spåra funktionen . För Illustrator , klicka på ” Live Trace ” -knappen i kontroll -paletten och välj en förinställning i listrutan . Experimentera med olika förinställningar för att uppfylla dina behov , men ” Foto Low Fidelity ” är ett bra ställe att börja . Tillbaka på Control paletten , välj ” Visa ” för att slutföra övergången till en vektorbild .

Inkscape , gå till ” Path ” -menyn och välj ” Trace Bitmap . ” Kontrollera ” Edge Detection ” och ” Update ” är markerade . Klicka på ” OK ” för att skapa vektorbilden .
4

Color din vektor bild med grafik programmets penslar eller verktyg hink .

Lämna ett svar