Hur man gör en god bildspel

Medan det finns många alternativ på nätet , både med webbsidor och nedladdningar programvara som låter dig skapa ett bildspel , du sannolikt redan har programmet som krävs på datorn för att göra ett professionellt utseende bildspel av dina bilder . Den typ av program varierar beroende på om du använder en dator eller en Mac , men om du vet hur man använder det , kan du göra en god bildspel som du senare kan bränna på en DVD eller ladda upp på nätet för att dela . Instruktioner
Gör ett bra bildspel med Windows Movie Maker
1

Gå till ” Start ” på din pc , klicka på ”Program ” och öppna Movie Maker . Klicka på ”Importera Media ” för att öppna ett fönster som låter dig välja filer från din dator . Markera de bilder du vill ha i ditt bildspel .
2

Dra och släpp fotominiatyrer på bildspelet tidslinjen för att sätta dem i rätt ordning . Klicka på ” Ljud /Musik ” ​​och välj en MP3-fil på din dator om du vill lägga till den som ett ljudspår i bildspelet . Klicka på ” Ljud ” och sedan ” Klipp ” för att justera och leka med volymen och effekterna av soundtracket .
3

Klicka på ” Text ” och skriv en titel och all annan information som du vill att visas i bildspelet . En titel och krediter kommer att hjälpa din bildspelet ser mer professionell .
4

Klicka ” övergångar” för att bläddra igenom de speciella effekter som du kan inkludera när en bild är att överföra till nästa under bildspelet . Dra de övergångar du gillar mellan fotominiatyrerna på tidslinjen .
5

Klicka på ” File ”, ” Spara som ” och skriv ett namn för att spara bildspelet under. Klicka på ” Spara ”.
Göra ett bra bildspel med Apples iMovie
6

Klicka på symbolen för iMovie på skrivbordet på din Mac-dator . Klicka på iPhoto fliken på höger sida av skärmen för att bläddra i ditt iPhoto -bibliotek . Dra och släpp alla de bilder du vill ha i ditt bildspel upp till fönstret högst upp på iMovie -skärmen och i den ordning du vill .
7

Klicka på iTunes fliken ( bredvid iPhoto fliken ) och bläddra i ditt musikbibliotek för en låt att använda som ett soundtrack . Dra den låt du vill i början av bildspelet tidslinjen , precis innan din första fotominiatyr . Klicka på fliken ”Ljud” under tidslinjen för att justera och leka med volymen och effekterna av soundtracket .
8

Klicka på ” T ”-fliken ( bredvid iTunes fliken ) för att visa de olika mallarna för att lägga till titlar, bildtexter och krediter till dina bilder . Dra en mall till det första fotot miniatyrbild , klicka på den blå rutan som visas över bilden för att lägga till text . Upprepa för varje bild du vill ta med text på .
9

Klicka på ” Övergångar ” fliken ( bredvid texten fliken ) och håll musen över var och en för att visa den speciella effekten . Dra och släpp de övergångar du vill i mellan fotominiatyrerna på tidslinjen . Klicka på ” Dela ” och ” Exportera ” för att exportera din fil för bränning eller uppladdning på nätet .

Lämna ett svar