Hur man gör en destruktiv återställning i Windows XP

Den destruktiva återställningen , som också kallas en reparation , utförs med hjälp av din Windows XP-skivan . Denna metod utförs vanligtvis när det finns allvarliga problem med din befintliga installation av programvara som normalt felsökning inte löser . För att utföra en reparation , behöver du din Windows XP-skivan . Utföra en reparation kan orsaka några av dina tidigare installerade program som ska ändras . Var noga med att kontrollera att alla program fungerar normalt eftersom vissa av dem kan behöva ominstalleras . Instruktioner
1

Placera Windows XP i enheten i datorn och starta om datorn . När datorn har startats om , kommer du att se ett meddelande som säger ” Tryck på valfri tangent för att starta från CD … ”
2

Tryck på valfri tangent på tangentbordet för att fortsätta . Du kommer att se ett set – up -skärmen , vilket indikerar att installationen inspekterar din hårdvara . Därefter kommer du se Windows XP set – up skärmen .
3

Tryck ” Enter ” på tangentbordet för att tillåta installationen att fortsätta . När du ser Windows XP licensavtal trycker ” F8 ” för att acceptera det och fortsätta . Installationsprogrammet kommer att fortsätta och du kommer att föras vidare till nästa skärm som gör att du kan välja vilken typ av reparation som du vill utföra . Din installation är listad och markerat , tryck ” R ” på tangentbordet för att tillåta installationen att fortsätta och reparera din installation . Setup kommer att fortsätta att kopiera filer och starta om datorn automatiskt .
4

Låt datorn starta om . När den har startats , CD kommer att erkännas och du blir ombedd att trycka på valfri tangent för att fortsätta . Tryck på valfri tangent på tangentbordet . Windows kommer att fortsätta reparationsprocessen . När den är klar , kommer datorn starta om automatiskt . När datorn har startats om , kommer din upplösning justeras och du blir ombedd att trycka på ” OK ” för att acceptera ändringarna . Din Windows välkomstskärm visas . Din dator bör nu fungera korrekt .

Lämna ett svar