Hur man gör en dator stöd för surroundljud

är surroundljud stöd vanligtvis sker genom datorns ljudkort . Dator ägare som för närvarande inte har ett surroundljud kompatibelt ljudkort behöver uppgradera till ett surround ljudkort . Surround ljudkort kan vara interna eller externa. Externa kort är lättare att installera eftersom de helt enkelt ansluter till datorns USB -enhet . Interna kort är något svårare att installera men är ändå inte så komplicerat . Externa Ljudkort är idealisk för användare av bärbara datorer som inte kan ersätta den interna ljudkortet lätt . Saker du behöver
Surround ljudkort
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Stäng av och dra ur datorn .
2 < p > Leta ljudkortet på baksidan av datorn torn .
3

Skruva bort höljet för tornet . Typiskt skruvar för tornet finns på baksidan av datorn.
4

bort höljet .
5

Leta ljudkortet inuti datorn . Portarna ( högtalare , mikrofon ) är på baksidan av tornet och själva kortet sträcker sig in i tornet bakom dessa portar och ansluter till moderkortet .
6

bort ljudkortet . Skruva alla skruvar som håller ljudkortet på plats . Dra ljudkortet försiktigt ur datorn . Det ska fjädra ut utan större problem . Det kan finnas spännen håller ljudkortet på plats , LOSSA dem .
7

Sätt i det nya surround ljudkort i datorn där den gamla var . Se till att den sitter rätt precis som den gamla var . Skruva in det, om det behövs .
8

Koppla in och slå på datorn .
9

Sätt i installationsskivan som följde med den nya surround ljudkort .

10

Installera drivrutiner och program från installationsskivan .
11

Starta om datorn och testa installationen .

Lämna ett svar