Hur man gör en dator som en Mac

Microsoft Windows operativsystem är ett av de mest använda operativsystem . Medan många individer väljer att använda Windows operativsystem för utilitaristiska och mjukvara kompatibilitetsproblem , är samma individer ibland lockas till estetik av Mac -operativsystemet . Sådana personer har två val : de kan installera Windows på en Mac och köra dubbla operativsystem , eller att de kan göra sin dator ser ut och fungerar som en Mac . Lär dig hur man gör en dator som en Mac för att få den utilitaristiska nyttan av Windows med smart gränssnitt för Mac . Instruktioner
1

säkerhetskopiera viktiga filer och data på din hårddisk innan några ändringar i datorns operativsystem . Du kan använda tomma CD /DVD , en extern hårddisk , eller en online – baserad backup tjänst som Mozy.com . Proaktiv säkerhetskopior är avgörande för att undvika att förlora viktiga data om dina systemförändringar går snett och dina kraschar PC .
2

Installera en Mac skinn program . Detta gör att du kan lägga till grundläggande Mac – baserade grafiska element på din Windows- PC-gränssnitt . En av de mest populära Mac skinn program är StyleXP ( länk i avsnittet Resurser ) . Ladda ner programmet filen och dubbelklicka på den för att installera . Beroende på din Internet-anslutning , kan nedladdningen ta några minuter.
3

Välj Mac stil operativsystem som du vill återskapa på datorn . De två stora Mac-operativsystemet stilar är Panther ( Mac OSX 10.3 ) och Tiger ( Mac OSX 10.4 ) . Hämta lämplig Mac huden ( länk i avsnittet Resurser ) .
4

Klicka på ”Start ” meny-knappen i det nedre vänstra hörnet av datorskärmen och välj ” Den här datorn ”. Öppna C : \ \ enhet och navigera till WINDOWS \ Resources \ Themes . Dra upp zip-filen till Mac huden du hämtade i steg 3 i mappen Themes . Genom att dubbelklicka på dess ikon
5

Launch StyleXP . StyleXP känner automatiskt av huden du bara placeras i mappen Themes och ger dig möjlighet att aktivera den . Bekräfta tillsatsen av huden. Förändringen kommer att ske omedelbart , och alla dina fönster kommer att se ut Mac Windows (inklusive en återföring av knapparnas riktlinjer , och tillägget av de ikoniska röd-gul – gröna knappar i hörnet av fönstret ) . Det kommer också att ändra dina bakgrunder och andra manöverelement systemet .
6

Installera en Mac docka för att simulera raden av program som visas längst ned i Mac-operativsystemet . Flera program kan emulera Mac docka på en dator , men ObjectDock är det enda gratis program för att göra detta ( länk i avsnittet Resurser ) . Ladda ner installationsfilen och installera den . En docka visas nu längst ner i din PC och kommer att agera precis som Mac- docka funktioner .
7

Dra program och mappar till din nya dockan för att lägga sina genvägar till bryggan .

8

Ändra standardikoner till Mac – stil ikoner . Ladda ner en gratis förpackning med Mac ikoner ( länk i avsnittet Resurser ) . Högerklicka på ett program, en fil eller ett system ikon som du vill ändra och välj ”Egenskaper” från popup- menyn . Klicka på ” Byt ikon ” och välj en av de ikoner som du just hämtat . Klicka på ” OK ” och filens ikon kommer nu se ut som sin Mac motsvarighet .
9

Kom ihåg att din dator kan se ut och springa som en Mac , men det är fortfarande igång operativsystemet Windows . Var noga med att säkerhetskopiera dina data kontinuerligt , och hålla ditt antivirusprogram och brandvägg säkerhetsfunktioner kör .

Lämna ett svar