Hur man byter minne i en Toshiba Satellite bärbar dator

Ibland kan en datoranvändare kommer att stöta på en felaktig minnesmodul som kommer att få datorn att fungera långsammare . När minnesmodulen är känt för att vara fel , bör den ersättas med en ny , eftersom datorn inte kommer att vara värt en cent utan en. För bärbara datorer , minnesmoduler är otroligt lätt att hitta och byta ut . Instruktionerna i den här artikeln gälla specifikt för Toshiba Satellite bärbara datorer . Saker du behöver
kryssmejsel
Korrekt minnesmodul
Visa fler instruktioner
1

Stäng av datorn . Kontrollera att datorn inte är i ” viloläge ” läge eller ” Standby ”.
2

Bryt spänningen och alla andra kablar som är anslutna till datorn .

3

Stäng av datorn och vänd på den så att botten är vänd uppåt .
4

Ta bort batteriet genom att skjuta batterispärren till olåst läge , dra ner batteriet frisättning luckan och ta ut batteriet ur datorn .
5

ta bort skruven i minnesmodulen locket med Phillips – skruvmejsel och placera skruven och minnesmodulen locket på ett ställe där de inte kommer att vara förlorad. Vidrör en olackerad metallyta för att jorda dig innan du går vidare till nästa steg .
6

Ta bort den gamla minnesmodulen och hålla den nya minnesmodulen i kanterna och sätt in den tomma minnesmodulen port .
7

Vik minnesmodulen i facket .
8

tillbaka locket minnesmodulen och batteriet . Anslut strömförsörjningen och kablarna du bort och starta datorn . Minnesmodulen kommer att upptäckas automatiskt . Detta avslutar proceduren minnet ersättare .

Lämna ett svar