Hur man byter en Toshiba M35X – S149 Ström Jack

Byta strömuttaget av Toshiba M35X – S149 laptop är nödvändig när pluggen är skadad eller avbryter strömmen ombord . Den pluggen kan bära ut från upprepad användning av ansluter nätsladden i uttaget . Den pluggen är ansluten till makten ombord med lod , du kan byta ut den om en timme eller två med några grundläggande butik verktyg . Saker du behöver
Skruvmejsel
spetstång
Löd
lödkolv
Visa fler instruktioner
1

Stäng av Toshiba M35X – S149 laptop och dra ut nätsladden från eluttaget innan du försöker byta vägguttag . Ta ut nätsladden från baksidan av datorn och vänd den bärbara datorn över så att du tittar längst ner .
2

Ta bort batteriet från batterifacket och lossa alla skruvar som fäster fallet på den bärbara datorn med en skruvmejsel . Ta locken från botten av den bärbara datorn och dra ut hårddisken ur botten av fallet .
3

Skjut ut den optiska enheten från sidan av den bärbara datorn och vrid den bärbara datorn över noga så det sitter upprätt . Öppna bildskärmen och lyft mitthöljet av datorn fallet . Den mitthöljet sitter mellan tangentbordet och skärmen locket .
4

Lyft tangentbordet upp och vänd på det så att det sitter på handledsstödet upp och ner och leta reda på strömuttaget på övre högra hörnet av den bärbara datorn . Ta bort pluggen från makten ombord med en tång nål näsa och ställa in kraften uttaget ur vägen .
5

Place uppvärmd löda på stiften i Power Board med en lödkolv och fäst den nya pluggen till styrelsen med lodet . Ge lodet några minuter för att kyla och säkra pluggen till makten ombord .
6

Vänd tillbaka tangentbordet och placera den i datorväskan . Sätt på locket centrumkåpan till fallet och stäng bildskärmslocket . Vänd den bärbara datorn tillbaka över så att du tittar längst ner .
7

Skjut den optiska enheten i sidan av den bärbara datorn fallet och sätta tillbaka hårddisken i fallet . Placera omfattar tillbaka på undersidan av höljet och skruva fast alla skruvar till botten av fallet .
8

Sätt tillbaka batteriet i batterifacket och vrid datorväskan tillbaka över så det är sitter upprätt . Anslut nätsladden till baksidan av Toshiba laptop och koppla in den andra änden av strömkabeln i eluttaget .

Lämna ett svar