Hur man bränner en CD med bilder och låtar

Både PC -och Mac-användare kan bränna de flesta filtyper till en tom CD-R eller CD – RW-skiva med Windows Utforskaren eller Finder . Till skillnad från ljud-CD , kan användare kopiera flera olika typer av filer, inklusive bilder och låtar , vad som kallas en ” dataskiva . ” Dessa är oftast används för att lagra filer , men kan fortfarande öppnas eller spelas upp på en annan dator , Blu -ray-spelare , och vissa CD /DVD -spelare och medieenheter som kan läsa CD-data . Observera att tomma cd-skivor rymmer upp till 700 MB av information , så se till att alla låtar och bilder är mindre än 700 MB totalt storlek . Saker du behöver
Tomma CD
Visa fler instruktioner
Burning låtar och bilder i Windows Utforskaren
1

in en tom CD -skiva i enheten och vänta Windows för att identifiera enheten . Välj ” Bränn filer till skivan med Utforskaren ” alternativet när du uppmanas av ” Autoplay ” pop – up menyn .
2

Skriv ett namn för skivan i ” Bränn en skiva ” skärm . Välj ” Med en CD /DVD-spelare ” alternativ om brinnande låtar och bilder för uppspelning på enheter som kan läsa data -CD-skivor . Välj ” Gilla en USB Flash Drive ” alternativ om lagring av filer på CD för att öppna på en annan dator . Klicka på ”Nästa ” för att öppna din CD tom mapp . Lämna detta fönster öppet .
3

Öppna en ny Windows Utforskaren och navigera till de låtar och bilder som du vill kopiera till CD . Dra och släpp filerna från Windows Explorer till tomma CD -mappen . Markera flera filer genom att hålla ner ” Ctrl ” -tangenten på tangentbordet och klicka på varje fil .
4

Ordna dina bilder och låtar i valfri ordning och klicka på ” Bränn till skiva ” -knappen på verktygsfältet . Följ anvisningarna på skärmen och klicka på ” Burn ” för att kopiera dina bilder och låtar till skivan .
Burning låtar och bilder i Finder ( Mac OS X )
5

Infoga en tom CD-R eller CD – RW-skiva i den optiska enheten . Välj att öppna CD-skivans innehåll när du uppmanas av Finder . Om Finder inte läsa skivan , dubbelklicka på CD -ikonen på skrivbordet . Lämna din tomma CD- fönstret öppet .
6

Öppna ett nytt Finder- fönster genom att klicka på ” File ” fliken längst upp på skärmen och välja ” Nytt Finder-fönster ” alternativet .

7

Navigera datorns innehåll och lokalisera de önskade bilder och låtar . Dra och släpp de filer ” ikonerna i den tomma CD- Finder-fönstret . Markera flera objekt i samma Finder-fönster genom att hålla ner ” Apple ” -tangenten på ditt tangentbord .
8

Ordna filer i cd- Finder-fönstret i valfri ordning . Kolla ner i fönstret för den totala storleken på ditt innehåll , vilket gör att du inte är över 700 MB maximala storleken .
9

Klicka på ” File ” -fliken och välj ” Bränn skiva . ” Följ anvisningarna på skärmen och klicka på ” OK ” eller ” Burn ” för att börja bränna dina filer till CD .

Lämna ett svar