Hur man använder Polaroid PSD i Photoshop

A Polaroid PSD är en Adobe Photoshop -dokument ( PSD ) mall fil som inramas som en Polaroid foto . Använd Polaroid PSD att inrama en befintlig bild eller grafik . Den Polaroid ram är tillgänglig som en gratis mall nedladdning från PSDList.com och andra gratisprogram webbplatser nedladdning . Använd en Polaroid PSD ram genom att ladda ner , och sedan importera ramen i Photoshop , och i ramen som bakgrund lagret för färdiga grafik . Instruktioner
1

Öppna en webbläsare och navigera till en av Polaroid PSD webbplatser mall nedladdning, såsom PSDList.com .
2

Klicka på ” Download ” länken . Ladda ner och spara zip-filen till din hårddisk .
3

Dubbelklicka på zip-filen för att öppna filen som en mapp .
4

Höger – klicka på PSD-filen och klicka
5

Högerklicka på skrivbordet och klicka på ” klistra in ” för att klistra in Polaroid PSD mall till skrivbordet ”Kopiera . ” , eller valde en plats på datorn lagra filen för senare användning i Photoshop .
6

Högerklicka på PSD-filen och klicka på ” Öppna med . ” klicka på ” Adobe Photoshop ” från snabbmenyn . Den Polaroid PSD mall filen öppnas i Adobe Photoshop .
7

Klicka på ” Add Layer ” knappen på panelen Lager för att lägga till ett nytt lager ovanpå Polaroid PSD bakgrunden
8

Öppna bild eller grafik som ska införas i PSD ram .
9

Högerklicka på den nya bilden och klicka sedan på ” Markera alla ” eller klicka på ” Pointer” markeringsverktyg och dra markören över den del av bilden du vill importera .
10

Klicka på ” Redigera” på den övre navigeringsfältet och klicka sedan på ” Kopiera”.
11

Klicka inuti den nya lagret på Polaroid PSD . Klicka på ” Redigera” och sedan på ” Klistra in”. Är bilden klistras in på det nya lagret på Polaroid PSD ram .
12

Redigera eller resize det grafiskt och returresa .

13

Klicka på ” File” och klicka sedan på ” Spara som . ” Klicka på PSD typ , och skriver ett nytt namn för den färdiga bilden .

Lämna ett svar