Hur man använder $ Logga in Excel

Använda formler i Microsoft Excel kan du spara vasts mängder tid beräkna data. Du kan referera till celler i formler för att beräkna data , istället för att skriva data värde manuellt flera gånger . Det finns två typer av cellreferenser : relativa och absoluta . Relativa cellreferenser avser formler som justeras automatiskt och hänvisar till motsvarande kolumner när formeln utökas nedåt i kolumnen . Däremot absoluta cellreferenser avser endast en cell när formeln förlängs . Saker du behöver
Computer
Microsoft Excel
Visa fler instruktioner
1

skriva formeln som du vill använda i en cell . Till exempel , om du har ett värde av 5 i cell A1 och en lista på datapunkter i kolumn B som du vill lägga till 5 till , typ = A1 + B1 i cell C1 .
2

Highlight den cell som innehåller det konstanta värdet . I det här fallet , är cell A1 innehåller 5 det värde som kommer att vara konstant och läggs till alla värden i kolumn B.
3

Tryck F4 på ditt sökord för att få $ tecken . Alternativt kan du också bara skriva $-tecknet genom att hålla nere Shift -tangenten och trycka på siffran 4 innan cellreferens .
4

Placera musen till höger i cell C1 tills musmarkören förvandlas till ett + tecken . Dra ned formeln kolumn C till cellen som motsvarar den sista datapunkt i kolumn B. Addera ditt

Lämna ett svar