Hur man använder en Lexmark X1240 Allt i ett-skrivare

En allt-i -ett- skrivare kan hjälpa dig att skapa massor av nyttiga projekt . Du kan enkelt skriva ut proffsiga rapporter , inbjudningar och även visitkort . Istället för att behöva betala någon annan för att ta hand om dessa uppgifter för dig , gör bara det själv . Eftersom de flesta allt-i – ett-skrivare är mycket prisvärd , kan du lägga till flera till ditt hem kontorsmiljö . Med några enkla steg , lär du dig snart hur du använder en Lexmark x1240 allt – i-ett- skrivare . Saker du behöver
Computer
Lexmark x1240 allt-i – ett-skrivare
CD-enhet
tomt papper
Visa fler instruktioner
1

Turn på datorn och anslut nätsladden till din Lexmark x1240 allt – i-ett- skrivare . Du kommer också att behöva ansluta skrivaren till datorn via en USB -kort . Efter detta , kontrollera att enheten är påslagen genom att kontrollera strömindikatorn . Detta kan enkelt göras genom att se till att ljuset aktivt lyser . Om av en slump den allt i ett-skrivare verkar inte slå på snabbt , sedan överväga att hålla ned strömbrytaren i några sekunder tills du ser någon aktivitet .
2

Ta bort tejpen från toppen av Lexmark x1240 allt-i -ett- skrivare och lyft pappersstödet till ett uppåtriktat läge . Det var ursprungligen tejpas fast för att få den att passa insidan av lådan och även för att hålla den från att bryta av under transporten . Du kommer också att behöva dra pappersfacket som ligger på botten av allt i ett-skrivare mot dig . När dina dokument utskriften är klar , kommer detta område att användas för att hålla dem på plats och hindra dem från att hälla ut på golvet .
3

Fyll på lämpligt mängden papper i pappersfacket området . Försök inte att stoppa in för mycket i detta läge eller din Lexmark x1240 allt-i – ett-skrivare kommer att börja sylt . När du laddar papper i enheten , kommer du att märka att det finns en justerbar pappersstödet . Det kommer att hjälpa att vägleda dina papper i rätt riktning vid utskrift . Det kan vara re – storlek för att passa vanliga fulla pappersark eller kuvert . Bara helt enkelt skjut fram och tillbaka för att tillgodose dina behov .
4

Lyft skannerenheten del av din Lexmark x1240 allt – i-ett- skrivare för att sätta in bläckpatronerna . Ta bort tejpen på varje bläckpatron innan den placeras inne i allt i ett-skrivare . Om du glömmer att göra det , då dina dokument inte skrivs ut på rätt sätt och patronerna kan fastna . Det är färgkodade patron behållare som hjälper dig att placera rätt patronen i rätt område . När du placerar dem i att se till att de är ordentligt isatt och att du hör ett knäppande ljud . Att göra detta kommer att bekräfta att patronerna är korrekt isatt.
5

Stäng skannerdelen Lexmark x1240 när du är klar och avbryta ” Lägg till ny maskinvara ” pop – up som visas . Eftersom du har den medföljande CD-skivan med alla lämpliga drivrutiner , kommer installationen processen vara mycket snabbare och enklare . Du vägleds genom processen att installera dessa nya skrivardrivrutiner på datorn . För att slutföra installationen , följ bara de listade instruktionerna på datorskärmen . Efter detta har gjorts , då kan du börja framgångsrikt använda din Lexmark x1240 allt – i-ett- skrivare .

Lämna ett svar