Hur man använder en DVC – 150 med PowerDirector 7

The Dazzle Digital Video Creator 150 är en video capture enhet som tillåter dig att importera videoklipp eller live-flöden från en videokamera , videobandspelare , DVD -spelare eller en TV . Den Dazzle DVC – 150 har en USB 2.0-gränssnitt som stöder snabb genomströmning av strömmande video och fungerar bra med PowerDirector 7 applikation för att tillåta dig att redigera videoklipp precis som du vill ha dem . Ansluta Dazzle DVC – 150 till datorn och importera video till Power Director är inte svårt , och du bör utföra uppgiften med lite problem . Saker du behöver
DVC – 150 installations CD
USB -kabel
RCA videokabel
RCA ljudkabel
S – Video -kabel ( tillval )
Visa fler instruktioner

1

Sätt Dazzle DVC – 150 installations -CD i CD /DVD -enheten på datorn . Vänta på installationsskärmen visas . Följ instruktionerna på skärmen för att installera drivrutinerna för inspelningsenhet .
2

Anslut den medföljande nätadaptern till Dazzle DVC – 150 . Anslut den andra änden av nätadaptern till ett tillgängligt eluttag .
3

Anslut sexkantiga änden av USB-kabeln till Dazzle DVC – 150 . Anslut den andra änden av kabeln till en ledig USB -port på datorn . Vänta på Windows för att upptäcka och initiera DVC – 150 för användning på din dator .
4

Anslut RCA-ljudkablarna till Dazzle DVC – 150 och anslut den andra änden av kablarna in till utgången portar på videobandspelare, DVD -spelare , TV eller annan video källa från vilken du kommer att fånga video med enheten . Gör samma sak för videokablar.

Om videoutgång enheten inte har RCA-kontakter , ansluta enheten videoutgång till Dazzle DVD – 150 med en S – videokabel .
5

Ström på Dazzle DVC – 150 och utgången videoenhet . Tryck på play -knappen på videoutgång enhet .
6

Starta PowerDirector 7 applikation . Klicka på ” Capture ” -knappen på verktygsfältet . På Capture-knappen har en liten ikon bild av ett filmklipp på det . Följ anvisningarna för att välja DVC – 150 som inspelningsenhet och tryck på ” OK ” -knappen .
7

Vänta PowerDirector 7 att fånga och importera video i programmet . När importen är klar , göra ändringar och trimma tagningar som behövs .

Lämna ett svar