Hur man ansöker Tatueringar till Face i Photoshop

Oavsett om du skapar bilder för skojs skull eller för att se vad en ansiktsbehandling tatuering skulle se ut på ditt ansikte i verkliga livet , kan du ansöka antingen en befintlig bild eller rita en ny bild på en fotografi av ett ansikte i Photoshop , blanda det med köttet för att ge det ett realistiskt utseende . Instruktioner
1

Öppna fotografiet med ansiktet som du vill tillämpa tatuering . Tryck på ” Ctrl ” och ” O ” samtidigt för att öppna ” Öppna ” fönstret . Markera bilden och tryck sedan på ” Enter ”.
2

Klicka på ” Nytt lager ” -knappen på ” Layers ” fönstret , som ligger på höger sida av skärmen , detta gäller en transparent lager över bilden med ansiktet .
3

Draw i ansiktet med hjälp av de olika verktygen i verktygsfältet , t.ex. pensel eller penna verktyg . Om du vill lägga till en befintlig bild i bilden , klicka och dra bilden från din dator på duken . Klicka och dra bilden på ansiktet .
4

Välj ” Marquee Tool ” i verktygsfältet . Högerklicka på duk , tatuering lagret fortfarande bör väljas . Välj ” Free Transform ” från menyn som visas . Klicka och dra de anpassningsåtgärder rutor som visas runt lagret för att ändra storlek på tatuering och ändra sitt perspektiv vid behov .
5

Välj tatueringen lagret i ”Lager ”-fönstret . Klicka på rullgardinsmenyn direkt ovanför lagren och välj ” Multiplicera . ” Detta kommer att ändra lagertyp så att det är ” multipliceras ” på ansiktet . Fläckar och hudens struktur kommer att lysa igenom tatueringen , samt ljus och skuggor , vilket gör det grafiskt visas som om det är indränkta med färg i köttet .
6

Välj ” Image ” och sedan ” Justeringar . ” Klicka ” nyans /mättnad . ” Spela med reglagen för att ändra tatuering nyans och mättnad . Om du vill ha tatueringen för att se fräsch , öka mättnaden en aning . Om du vill ha tatueringen att se gamla , skjut nyans mot ” grön ” för att ge tatueringen en grönaktig utseende , och minska mättnaden något , vilket kommer att göra tatueringen verkar tvättas ut .

Lämna ett svar