Hur man ändra färg Borders i Illustrator

Adobe Illustrator erbjuder en variation av gränsen alternativ . Olika mönster erbjuder unika stilar , och fyller och stroke kan tillämpas för att göra dem mer intressanta . Instruktioner
Dekorativt gränsa
1

Gå till ” Arkiv ” > ” Place ” för att placera din bild på ritytan . Välj ” Rektangel ” verktyg och dra den runt bilden på ritytan . Former kan ges en färg fyllning eller färg stroke. Välj en dekorativ kant från ” Penslar ” panel . Om det inte är öppet , gå till ” Window ” > ” Borstar ” för att öppna panelen . Alla paneler kan öppnas eller stängas från ” Fönster ” -menyn .
2

Klicka på nedåtpilen till höger om ” Penslar ” panel för att visa undermenyn . Rulla längst ned och flytta musen över undermenyn ”Öppna Brush Library ” > ” Decorative . ” Klicka på de dekorativa borstar av ditt val , såsom ” Elegant Curl_Floral Brush Set , ” för att öppna panelen presenterar ett urval av dekorativa borstar för gränser . Addera 3

Experimentera med dekorativa borstar tills du hitta en du gillar . Ange vikten av dekorativa borsten från ” Options ” bar .
4

Ändra färg på de dekorativa borstar med en solid färg på linjen , inte fylla . Kom ihåg , är gränsen slaget av en rektangel skapas runt bilden . Valet att fylla rektangeln med färgen täcker bilden .
Borders med Fill & Stroke
5

Välj gränsen och gå till ” Objekt ” > ” Expandera Utseende . ” Du kommer att märka ytterligare banor och ankarpunkter visas längs gränsen . Din gräns är nu en utökad objekt som en fyllning och linje kan tillämpas på .
6

Välj ” Fill” från ” Verktyg ” -panelen och fylla gränsen med en solid färg utan en stroke . Klicka på rutan med den röda linjen genom att stänga av en fyllning eller linje . Det betyder att ingen linje eller fyllning när de väljs . Du kommer att märka gränsen visas på samma sätt som den gjorde med ett slag före gränsen utökades .
7

Gå till ” Window ” > ” Gradient ” med ” Fill ” fortfarande markerat . En gradient kan endast tillämpas på en borste som har utökats för att det är ett föremål med stigar och ankarpunkter . Ändra toningsfärger genom att dubbelklicka på reglagen . Du har nu en gradient färg på gränsen .
8

Välj slaget från ” Verktyg ” -panelen och ta bort fyllningen . Slaget om en utökad ram visas nu som en disposition utan färg inuti dekorativa borsten .

Lämna ett svar