Hur man Aktivera Tweak XP Pro med en seriell kod

Tweak XP Pro är ett mångsidigt verktyg för Windows . Med det , är det möjligt att göra flera tweaks för att optimera prestanda och gränssnittet på din dator . Dessa tweaks inkluderar optimera din CPU-cache och använder systemminne för att skapa en snabb RAM-enhet för att lagra temporära data i. Dessa tweaks har sitt pris , men : Tweak XP Pro är kommersiell programvara , som kostar $ 29,99 för att köpa från och med 2010 . Köpa den fulla versionen av Tweak XP Pro för att få ett serienummer som du kan använda för att aktivera programmet . Saker du behöver
Kreditkort , betalkort , bankkonto för banköverföring eller kontant
Visa fler instruktioner
1

Launch Tweak XP Pro . Ett fönster visas där du ombeds att registrera programmet . Klicka på ” Full Version ” -knappen . Ett webbläsarfönster öppnas och Totalidea ordning sidan laddas . Alternativt , öppna en webbläsare och gå direkt till Totalidea ordning med hjälp av länken under ” resurser . ”
2

Klicka på ” Tweak – XP Pro för Windows XP . ” Ändra numret visas i kvantitet rutan från ” 0 ” till ” 1 ” och klicka på ” Gå till kassan ”.
3

Klicka på ” återvändande ” länken . Efter att ha läst och godkänner villkoren , klicka på kryssrutan ” Jag accepterar ” och klicka på ” Lägg order nu . ”
4

Ange dina betalningsuppgifter klicka sedan på ” Nästa ” för att gå vidare med beställningen . Efter upp till 24 timmar ( kan vara längre på helger ) , kommer du att få ett mail som innehåller ett antal order -ID – som också kan kallas din seriella kod – . Samt ett lösenord
5 Bläddra till inloggningssidan för registrerade Tweak XP Pro -användare genom att följa länken i e-postmeddelandet eller i ” Resurser ” i den här artikeln . Ange serienummer och lösenord som anges i e-postmeddelandet för att identifiera dig som registrerad användare och få tillgång till ladda ner den fullständiga versionen av Tweak XP Pro .
6

Använd länken ges vid registrerade användare hemsida ladda ner och installera den fullständiga registrerade versionen av Tweak XP Pro .

Lämna ett svar