Hur Länk MySQL och PHP på Windows Server 2003

MySQL och PHP är inte infödda Windows-program , så du måste installera två program för att länka dem på Windows 2003 . Varje program är gratis att ladda ner och installera , så det kostar inget att köra tjänster på din dator . Ansökningarna kan användas för att skapa dynamiska webbplatser i ditt lokala nätverk eller att utveckla PHP och MySQL projekt för kunderna . Instruktioner
Installera PHP
1

Hämta PHP Windows zip-filen från den officiella PHP-webbplatsen . Efter nedladdningarna ZIP-fil, extrahera innehållet till en katalog på Windows 2003-server . Typiskt är PHP-motorn DLL-filer som lagras i ” C : . \ Php ” ” . Administrationsverktyg ”
2

Klicka på Windows ” Start ” -knappen och välj Click ” IIS-hanteraren ” ; . att öppna webbhotell konfigurationsverktyget
3

Högerklicka på ”Web Sites” och välj ” . Properties ” En konfiguration öppnas . Klicka på ” Configuration ” i ” Home Directory ” fliken . En annan konfiguration öppnas .
4

Klicka på ” Lägg till” knappen för att öppna en konfiguration fönster för att lägga till en ny DLL kartläggning , som är där du konfigurera servern att använda PHP-motorn . Klicka på ” Bläddra ” och sedan navigera till den mapp som innehåller PHP-filerna du extraherade .
5

Dubbelklicka på ” isape_fcgi.dll ” fil i PHP katalogen och klicka på ” OK . ” i förlängningen textrutan , typ ” . php ” för att ange för servern att den använder DLL -filen för att köra PHP-applikationer . Addera Installera MySQL
6 Ladda ner MySQL installationsprogrammet från den officiella MySQL webbplats . Extrahera filerna till en katalog på Windows 2003 server .
7

Dubbelklicka på ” setup.msi ” filen i katalogen för att starta installationsguiden . Klicka på ” Typical ” alternativet install typ att installera de nödvändiga komponenterna till servern . Klicka på ” Next . ”
8

Bekräfta att du vill installera MySQL typisk installation och klicka på ” Install ”. Filerna installeras på din server . När du blir ombedd att starta om datorn , gör det för installation ändringarna ska börja gälla .

Lämna ett svar