Hur Kör Windows Utforskaren

Windows Explorer är en funktion i Microsofts Windows-operativsystem som hjälper dig att hitta filer och mappar . Utforskaren är synonymt med att besöka en webbplats hemsida – från hemsidan kan du få en överblick , borra djupare och söka efter innehåll . Du brukar besöka en webbplats hemsida , genom att skriva in en webbadress , eller URL , för att ladda ner sidan till din webbläsare . I samma anda , kan du skriva in den exakta Kör ” kommando ” för Windows Explorer verktyget så att Windows kommer att föra den rätt upp . Saker du behöver
Microsoft Windows XP-operativsystem eller senare
Visa fler instruktioner
1

Gå till ” Kör ” -kommandot verktyget . Klicka på Windows Start- knapp i Aktivitetsfältet för att visa Start-menyn . Klicka på länken märkt ” Kör . ” Alternativt , tryck på ” Windows-logotypen ” och bokstaven ” R ”-tangenterna samtidigt för att få upp ” Kör ” rutan kommandot dialogrutan .
2

Kör Windows Utforskaren . Skriv ordet ” Explorer ” i den tomma rutan ” Öppna. ” Klicka på ” OK ” för att öppna Windows Explorer-fönster .
3

fokusera på en mapp . Klicka eller expandera en mapp i den vänstra rutan i ” mappar” avsnittet för att få innehållet i den mappen i vyn i den högra rutan .
4

Inled en sökning . Hitta ” Sök ” rutan i Window Explorer och skriv in namnet på filen eller mappen du vill hitta . Hit ” Enter ” på tangentbordet för att starta en sökning .

Lämna ett svar