Hur koppla in en andra dator till en stadga kabelmodem

Charter Internet ger tillgång via anslutningar kabel-TV . De modem som tillhandahålls av stadgan har bara en Internet ut -anslutning . Med tillägg av en router kan du ansluta flera datorer till en enda Internetanslutning . Detta tillåter datorer att dela en anslutningspunkt på samma gång . Saker du behöver
Router Sida 3 Ethernet -kablar
Visa fler instruktioner
1

bort den befintliga Ethernet-anslutning från ” Internet Out ” eller ” Till Dator ” porten på baksidan av stadgan modemet .
2

Anslut en Ethernet -kabel till den här porten och anslut den andra änden till ” Internet In ” -porten på baksidan av routern .

Billiga 3

Anslut en Ethernet -kabel till en av de ” att datorn” eller ” Internet Out ” portar . På vissa routrar varje port kommer att märkas som ett nummer .
4 Exempel på Ethernet- uttaget på datorn .

Anslut den andra änden av Ethernet- kabeln till Ethernet- nätverkskort port på datorns baksida .
5

Ta en annan Ethernet -kabel och anslut ena änden till en annan ” Internet Out ” port på baksidan av routern och anslut den andra änden till nätverkskortet Portr på baksidan av den andra datorn .
6

Bryt spänningsmatningen till modemet får ström under en minut . Anslut nätsladden och vänta på att lamporna på modemet för att slå på den igen . Anslut matning routern makt och vänta på lamporna på routern för att komma på . Addera

Lämna ett svar