Hur konvertera en wav-fil till WMA

I den 21: a århundradet , är digitala medier kung . IPods, Zunes och andra MP3-enheter har orsakat dramatiska hopp i nedladdning av musik , och även gamla medier är att hitta nya liv som företag och privatpersoner konvertera vinyl och kassetter till digitala format för dagens konsument , enligt Athima Chansanchai s MSNCB nyhetsartikel. Ytterligare belysning av denna trend , har digital musik försäljning ökat en jättestor 40 % , enligt en 2008 artikel av Raphael G. Satter . Tyvärr har allt detta digitala popularitet ledde till ökade filändelser och formatering förvirring bland konsumenterna — det som började som en enklare , lättillgängligt sätt att lagra musik filer har blivit något av en huvudvärk för konsumenter utan en massa teknisk erfarenhet . Lyckligtvis är det möjligt att konvertera de flesta filer relativt enkelt från din hemdator , om du behöver ändra den ärevördiga WAV-format i nisch Windows WMA -format , kan du göra det på bara några få enkla steg . Instruktioner
1

Gå till BlazeMP.com . Blaze Media Pro erbjuder gratis testversionen användbart för enkel konvertering — om du vill få långvarig användning av programvaran , måste du köpa den , men det är värt priset med tanke på förekomsten av spionprogram och beta buggar på de flesta freeware omformare .
2

Rulla sidan tills du märker den röda hyperlänktext läser ” WAV till WMA ” på den högra sidan av skärmen . Klicka på den länkade texten . Detta kommer att ta dig till en ny sida .
3

Klicka på den röda hyperlänken textläsning ” Download ” , och klicka för att spara filen på skrivbordet . Hämtningen kan ta flera minuter på en långsam anslutning , på de flesta Internet-anslutningar , kommer nedladdningen tar mindre än en minut
4

Dubbelklicka på den nyligen nedladdade ” setup_blazemp.exe ” filen på skrivbordet . .
5

Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen av den fria rättegången upplagan av Blaze Media Pro Converter Software .
6

Öppna ditt nyinstallerade omvandlare programvara .

7

Klicka på ”Konvertera ljud ” på programmets huvudfönster och välj ” Konvertera till WMA ” alternativet . Detta kommer att öppna ett nytt fönster .
8

Klicka på WAV-filer du vill konvertera . Justera inte konverteringsinställningarna om du inte är tekniskt kunniga och har specifika inställningar preferenser . För de flesta användare , standardinställningarna är idealiska .
9

Klicka på ” Konvertera ” knappen för att börja automatisk konvertering till WMA -format . När den automatiska processen är klar , kommer dina WAV-filer har framgångsrikt omvandlats till WMA -format .

Lämna ett svar