Hur konvertera en ljudfil till AC3 Använda en Sonic Audio Transcoder

AC3 formatet är ett ljudformat för Dolby Digital surroundljud . Om du har en ljudfil som du vill sätta på en DVD för användning i en hemmabio , kan du konvertera dina ljudfiler till AC3 format med Sonic Audio Transcoder . Sonic Audio Transcoder är faktiskt en del av Roxio Creator 2009 programvara . Du kan använda Sonic Audio Transcoder i Roxio Creator 2009 för att snabbt konvertera dina ljudfiler till AC3 -format . Saker du behöver
Roxio Creator 2009
Visa fler instruktioner
1

köpa Roxio Creator 2009 programvara om du inte redan har det på din dator . Du kan ladda ner det från Roxio webbplats ( se Resurser ) . 2009 Roxio Creator pris under 2009 : $ 99.99
2

Stäng alla program på datorn . . Installera Roxio Creator 2009 på din dator . När den är installerad , öppna Roxio Creator 2009 .
3

Titta i projektet panelen på vänster sida av skärmen . Klicka på ” Musik – ljud ” . Starta nya ljud projekt
4

Leta reda på ” Redigera och Ta ” en del av ljudet projektets skärmen . Det kommer att finnas flera alternativ nedanför denna rubrik . Klicka på ” Batch konvertera och överföra . ”
5

Klicka på ” Lägg till ljudspår ” från den vänstra panelen . Markera den ljudfil som du vill konvertera till AC3 .
6

Välj ” Project Settings ” under ” Exportera ” rubriken i den vänstra panelen . Ställ din typ av fil som AC3 . Klicka på ” OK ” när du är klar .
7

Konvertera till AC3 genom att klicka på ” Exportera ” under ” Export ” i den vänstra panelen . Dubbelkolla din favorit ljudutgång typ att se till att det fortfarande är satt till AC3 och klicka på ” Exportera ”. Skärmen visar en förloppsindikator som konverterar och som kommer att ändras till ett meddelande när det är gjort . Klicka på ” OK ” på meddelandet om avslutad skärmen och du kan använda den nya AC3 filen .

Lämna ett svar