Hur kombinera två Grafik på PowerPoint

Om du har två eller flera grafikkort , objekt och textrutor i PowerPoint kan du kombinera dem tillsammans med koncernens verktyget . Gruppera objekt gör dem gå tillsammans på bilden så att om du placerar om dem att de kommer att hålla samma riktning till varandra och om du ändra storlek dem att de kommer att skala större eller mindre ihop . Gruppera objekt kan också ångra senare , om du bestämmer dig för att du inte vill att grafiken ska kombineras . Instruktioner
1

Klicka på en av grafiken för att markera det . Håll ned ” Shift ” -tangenten och klicka på den andra bilden . Fortsätt att klicka och hålla ned ” Shift ” -tangenten så många bilder som du vill kombinera . Släpp ” Shift ” -tangenten när du är klar med att välja .
2

Högerklicka på någon av de bilder som du har valt , och klicka på ” gruppen . ” Observera att vissa typer av objekt inte kan grupperas , exempelvis platshållare inte kan inkluderas i en grupp. Så förformaterade titlar på bilderna inte kommer att gå i en grupp , men om du skapar en textruta som kan vara en del av en grupp .
3

Flytta , ändra storlek eller redigera de kombinerade grafik . Observera att om du ändrar storlek på grafiken som de kommer att behålla samma orientering till varandra , men inte på samma avstånd . Text inte re – storlek när du ändra storlek en grupp .

Lämna ett svar