Hur Kombinera PDF-filer med Adobe Acrobat

En hemlighet av att använda Adobe Acrobat är väl att använda den för de uppgifter för vilka den utformats . Om du vill kombinera filerna till ett Acrobat-dokument , konvertera varje till en PDF-fil . Göra en större fil att distribuera som en rapport eller förslag tar bara några fler steg . Instruktioner
1

Öppna Acrobat ( för denna övning , jag använde 7,0 Standard ) . Klicka på Skapa PDF och välj från rullgardinsmenyn alternativ från flera dokument . Denna åtgärd öppnar en annan skärm .
2

Tryck Bläddra på Add Files avsnitt av sidan . Därmed öppnas ytterligare ett fönster där du navigera till den mapp som innehåller dina PDF-filer . Du kan lägga till dem en och en , eller håll ned Ctrl ( CTL) -tangenten medan du klickar på de filer du vill . Tryck på Lägg till .
3

Ordna filer i den ordning de ska visas i det slutliga dokumentet genom att välja ett filnamn och sedan på Flytta upp eller Flytta ned tills de är alla på plats . Om du har glömt att lägga till en fil , bara lägga upp den nu . Om du bestämmer dig för att du inte behöver en, markera den och klicka på Ta bort .
4

Tryck på OK och Acrobat kommer att kombinera filerna . Acrobat kommer att be dig att spara den nya filen som något så se upp ett namn och välj den mapp du vill ha den i.
5

göra filen mindre för e-postleverans genom att trycka på Arkiv och sedan Minska filstorlek . Detta orsakar Acrobat för att radera teckensnitt och andra detaljer filen inte använder .

Lämna ett svar