Hur kan jag skriva ut från min trådlösa bärbara dator till min hemdator

? Kanske den bästa med en trådlös bärbar dator är den kompletta portabilitet av enheten . Med kravlöst , kan du använda din bärbara dator praktiskt taget var som helst . Om det trådlösa bärbara datorn inte är ansluten till ditt hemnätverk , men det kan göra grundläggande saker – till exempel fildelning och utskrift – en utmaning . Om nätverket i ditt hem är trådlös , är det lätt att ge den bärbara datorn tillgång till skrivaren . Om ditt hemnätverk inte är trådlös , är det fortfarande möjligt att skriva ut på din hemdator s skrivare . Instruktioner
trådlös skrivare nätverk
1

Gå till Start- menyn i hemdatorn . Klicka på ” Kontrollpanelen ”.
2

Välj ” Maskinvara och ljud ” från huvudmenyn . På datorer som kör ett operativsystem som är äldre än Vista , kallas detta alternativ ” Skrivare och annan maskinvara . ” Addera 3

Klicka på ”Skrivare” eller ” Visa installerade skrivare ” länk för att se hela de skrivare som är installerade på datorn . I äldre versioner av Windows , klickar du på skrivaren för att markera den och tryck på ” Dela den här skrivaren ” knappen . Kontrollera cirkeln med ” Dela den här skrivaren ” ge ett namn på skrivaren och klicka på ” OK . ” I Windows Vista eller nyare , högerklicka på skrivaren och välj ” Sharing ”. Tryck på ” Ändra alternativ för delning ” knappar , klicka på ” Dela den här skrivaren ” knappen , skriv in ett skrivarnamn och klicka på ” OK . ”
4

Öppna Kontrollpanelen på den bärbara datorn . Klicka på ” Maskinvara och ljud ” eller ”Skrivare och annan maskinvara . ”
5

Välj ” Lägg till en skrivare . ” Den ” Lägg till skrivare ” i dialogrutan bör öppnas på skärmen . Välj ” Lägg till en nätverksskrivare , trådlös skrivare eller Bluetooth-skrivare ” och klicka på ” Next . ” En lista över tillgängliga skrivare visas på skärmen . Markera den skrivare som är ansluten till hemdatorn och klicka ” OK ” för att slutföra anslutningen . När den bärbara datorn är ansluten till det trådlösa nätverket ska skrivaren visas som en ” print -to ” alternativet .
Icke trådlös utskrift med en USB -skrivare
6 < p > Montera monteringssatsen från CD-skivan som medföljde skrivaren på den bärbara datorn om du inte redan har. Skrivare kit innehåller nödvändiga drivrutiner och annan data för den bärbara datorn för att kunna känna igen skrivaren .
7

Koppla bort USB- skrivarens sladd från din hemdator . Anslut den till en USB -port på din bärbara dator . De flesta bärbara datorer har inte hamnarna för att stödja någon annan typ av anslutning till skrivaren.
8

Gå till Start-menyn och Kontrollpanelen . Klicka på ” Maskinvara och ljud ” eller ” Skrivare och annan maskinvara ” och välj ” Lägg till en skrivare ” alternativet . Välj ” Lägg till en lokal skrivare ” och klicka på ” Next . ” Den anslutna skrivaren ska fylla i listan över skrivare . Klicka på ” OK ” och den bärbara datorn kan anslutas direkt till skrivaren som helst att skriva ut .

Lämna ett svar