Hur kan jag koppla min skrivare till min Rg54GS2 MSI Wireless Router

? Många moderna skrivare kommer med förmågan att vara ansluten trådlöst till en trådlös router . Om du äger en trådlös skrivare och en MSI Rg54GS2 trådlös router , kan du vara ute efter att koppla de två tillsammans . Hooking din trådlösa skrivaren till MSI Rg54GS2 router endast kräver att ha rätt information för din router och kör installationsprogrammet för skrivaren . Instruktioner
1

Gå till 192.168.0.1 i din webbläsare för att komma åt Admin panel för din MSI Rg54GS2 router . Skriv in användarnamn och lösenord för routern . Om du inte känner till användarnamn och lösenord , kontakta din routers manual .
2

Klicka på ” Wireless ” och klicka sedan på ” Säkerhet ”. Skriv ned det nätverksnamn och lösenord för ditt trådlösa nätverk som du kommer att behöva det för att ansluta skrivaren till den trådlösa routern .
3

Sätt i cd för din trådlösa funktioner skrivare . Klicka på ”Kör ” för att köra installationsguiden .
4

Klicka ” Installera nätverk /trådlös enhet” på installationsguiden dialogrutan .
5

Klicka ” Next ” för att börja installera skrivaren .
6

Anslut skrivaren till datorn via USB-kabeln när du ombeds av installatören . Detta är bara tillfälligt så att installationsprogrammet kan konfigurera skrivaren för dig .
7

Ange nätverkets namn och lösenord som förvärvats i steg 2 . Klicka på ” Next . ”
8

Koppla ur kabeln när du uppmanas till av installatören . Klicka på ” Finish ” för att slutföra processen för hooking skrivaren till din MSI Rg54GS2 Wireless Router .

Lämna ett svar