Hur Infoga specialtecken och symboler ( inklusive Smiley Faces ! ) Till text i Microsoft Word : Tips för nybörjare

Oavsett om du använder Microsoft Word för affärer eller personliga skäl , ibland tecknen på tangentbordet bara inte klippa det för dina behov . För att fylla i hålen efter QWERTY , erbjuder Microsoft Word lätt att lägga till samlingen av symboler och specialtecken . Använd dem för att förklara delar av dokumentet som upphovsrättsskyddade , eller att bryta ner matematiska beräkningar . Word finns även två sätt att lägga till ett leende i dokumentet text . Instruktioner
1

Öppna Microsoft Word . Ange dokumentets text , eller öppna ett befintligt dokument genom att klicka på ” File ”, välja ” Open ”, bläddra till filen , dubbelklicka på den , sedan bläddra till den första platsen för att infoga ett specialtecken .

2

Klicka på ” Infoga ”-fliken längst upp på skärmen . Klicka på ” Symbol ” -knappen på höger sida av bandet .
3

Välj en symbol från den lilla fly -down menyn , eller klicka på ” Fler symboler . ”

4

Bläddra igenom symbolerna fliken och dubbelklicka på en symbol som det registrerade varumärket . Observera att dubbelklicka direkt lägger till symbolen , klicka sedan på ” Infoga ” -knappen .
5

Klicka på ” Specialtecken ” fliken . ¬ ¬ Klicka en gång på den speciella karaktären att lägga till, till exempel ett långt tankstreck . Klicka på ” Infoga ” -knappen , som infogar specialtecken och stänger fönstret .
6

Placera markören till höger om en karaktär där du vill lägga till en smiley . Skriv ett kolon , streck och avslutande parentes , tryck sedan på ” Enter” . Ordet ändras automatiskt de tre maskinskrivna tecken smiley smiley.
7

Lägg en smiley form genom att klicka på ” Shapes ” -knappen på ” Infoga ”-fliken . Bläddra till den smiley ansiktsform , och klicka på den . Placera markören på sidan , klicka och dra med musen för att bilda smiley ansiktsform .

Lämna ett svar