Hur Infoga Ljud & Animation i PowerPoint Steps

På grundläggande nivå , är en PowerPoint- presentation en samling av bilder med text och ibland bilder på dem . En tittare har inte mycket interaktion med presentationen förutom att titta på bildspelet och , ibland , klickar en ” Next ” eller ” Back ” knappen . För att göra bilden visar lite mer interaktiv , infoga ljud och alternativ animation direkt på bilderna . Välj från PowerPoint samling eller lägga till egna . Instruktioner
1

Klicka på ” Infoga ”-fliken längst upp i arbetsområdet på din bild . Klicka på ” Audio ” -knappen på änden av bandet . Klicka på ” Ljud från fil . ” PowerPoint öppnar ” Infoga ljud ” fönstret . Bläddra till den plats där ljudklipp är belägen. Dubbelklicka på filnamnet . PowerPoint infogar en liten högtalare ikon och ljud kontroller till bilden.
2

Lägg en av PowerPoint ingår ljudklipp — som varierar beroende på version — genom att klicka på ” Clip Art ” audio alternativ om du inte har en egen .
3

Klicka på ” animeringar ” fliken . Bläddra igenom animationer på ” Animation ” en del av bandet , det finns mer än visas bara i den första delen av bandet . Håll markören utan att klicka över någon animering för att se dess effekt på bilden . Klicka en animering för att faktiskt begå animeringen till bilden .
4

Välj ”Lägg Animation ” -knappen på band för en fluga -meny med ytterligare animation alternativ .
5

Fortsätt att lägga till animationer och ljud till bilden ( er ) och returresa .

Lämna ett svar