Hur Infoga filnamn i 2007 PowerPoint

Oavsett din PowerPoint- presentation är bara ett par bilder eller en lång sammanställning av text , grafik , diagram och animeringar , ger din publik en sätt att hålla koll på din presentation är ämne genom att inkludera presentationsfil namnet direkt på bilderna . Med ett par klick , du kan ställa in en enda bild , den bildbakgrund , för att tjäna som bakgrund för de andra bilderna . Sätt filnamnet på befälhavaren gång och det bär över till alla andra PowerPoint 2007 i den presentationen . Instruktioner
1

Öppna PowerPoint 2007 . Klicka på Office- knappen i det övre vänstra hörnet av skärmen och välj ” Öppna . ” Bläddra till presentationen att infoga filnamnet till och dubbelklicka på den . Presentationen öppnas i PowerPoint arbetsytan .
2

Klicka på fliken ”Visa” längst upp på skärmen . Klicka på ” Slide Master” -knappen på bandet /verktygsfältet under fliken . Skärmen ändras till en tom bild med ” Klicka för att redigera stil master titel ” i stora fetstil . Addera 3

Klicka i textrutan som heter ” sidfot ” och skriv filnamnet , t.ex. som ” CompanyWelcomeShow ” eller ” MyPresentation . ”
4

Markera filnamnet och klicka på fliken ”Hem” längst upp på skärmen . Använd kontrollerna i ” Font ” för att ändra hur filnamnet visas , såsom att ge det ett nytt typsnitt , textstorlek och textfärg .
5

( Valfritt ) Klicka en gång på filnamnet textruta för att markera det . Dra in den på plats på bilden , t.ex. vid mycket överst i mitten eller i nedre vänstra hörnet . Annars , lämna det som sin standard för botten – center .
6

Klicka på den röda ” X ” ” Stäng bakgrundsvy ” -knappen på bandet /verktygsfält . Bildbakgrunden stängs och du kommer tillbaka till presentationen , med filnamnet som visas på plats på varje bild .

Lämna ett svar