Hur hitta en saknad iTunes -bibliotek

En iTunes Library -fil innehåller allmän information om alla låtarna i iTunes-biblioteket lagras i en enda datafil . Om du råkar flytta eller ta bort filen , nästa gång du öppnar iTunes kommer du bli hälsad med en tom skärm i motsats till alla dina favoritlåtar . Så länge du är säker på att du inte har tagit bort filen och det har bara varit oavsiktligt flyttas , kan du hitta den igen på bara några sekunder . Instruktioner
1

Klicka datorns ” Start ” -menyn . Härifrån väljer du ”Sök ” alternativet .
2

Type ” * . Xml ” i sökfältet ( utan citattecken ) och tryck på ” Enter” . ” . xml ” är filändelsen för iTunes bibliotek filer , och ” * ” anger att datorns sökfunktion som du vill hitta några tillgängliga filer med det tillägget oavsett vad de kallas .
3

Högerklicka på lämplig fil i sökresultaten och välj ” Öppna objektets mapp . ” Detta kommer att öppna den katalog där filen bor för närvarande i ett nytt Windows Explorer-fönster . Härifrån kan du göra en anteckning i katalogen för filen och antingen flytta tillbaka till där det är tänkt att vara eller peka iTunes till den nya platsen för att återställa ditt bibliotek .

Lämna ett svar