Hur hitta en OS Grid Reference

Windows OS nätet är en form kontroll som låter dig visa rader med data för dina användare . Den OS- rastret hänvisar används under hela din kod med ett namn som du har valt . Visual Studio har en ” Hitta ” -funktion som hjälper dig att hitta var och en av referenserna för nätet . Detta är bra om du vill ändra namnet på nätet i alla de referenser . Instruktioner
1

Klicka på Windows ” Start” och välj ” Alla program ”. Klicka på ” Microsoft . NET Framework ” och klicka sedan på ” Visual Studio . ” Din programmering programvara öppnas .
2

Klicka på ” Arkiv ” -menyn och välj ” Öppna”. Dubbelklicka på ” SLN ” filen för din grid projektet . ( En SLN förlängning är en Microsoft källkod projekt . ) Addera 3

Klicka gallret , vilket visas i projektform . På höger sida , är namnet på gallret som visas i ” Properties ” fönstret . Detta är rutnätet referens , och du använder detta värde för att söka efter nätet referenser hela ditt projekt .
4

Tryck på ” Ctrl ” -tangenten på tangentbordet och håll den intryckt , tryck sedan på ” F ” nyckel. Detta är genvägen kombinationen för att öppna ” Sök ” dialogfönster .
5

Skriv namnet på ditt galler i ” Sök ”-fönstret textrutan och klicka på ” Sök nästa . ” Den första rastret hänvisar visas på arbetsytan . Fortsätt att klicka på ” Sök nästa ” tills du hittar alla referenser till nätet i ditt projekt .

Lämna ett svar