Hur hitta drivrutiner för en Sony USB Webcam

Varje maskinvaruenhet som används på en Windows – baserad dator måste ha en viss uppsättning filer , kallade drivrutiner , installeras på datorn . Drivrutiner tillåter en enhet , till exempel ett ljud – skapa kort eller webbkamera , att samverka med de andra komponenterna i computer.For en Sony webbkamera ansluten till en USB -port för att fungera på bästa sätt , kontrollera att enheten har den senaste versionen av drivrutinen . Den ” Enhetshanteraren ” verktyg inneboende till Windows 7 bidrag snabb tillgång till föraren information samt möjlighet att uppdatera till den senaste versionen . Instruktioner
1

Klicka på ”Start ” -knappen i det nedre vänstra hörnet på skrivbordet i Windows 7 . Inom sökrutan skriver ” Enhetshanteraren ” och tryck på ” Enter” . Verktyget Enhetshanteraren lanserar , visar en grupperad lista av hårdvara .
2

Expandera ” Universal Serial Bus Controller ” grupp och sedan dubbelklicka på namnet på Sony USB webbkamera . En enhet öppnas fönstret Egenskaper .
3

Klicka på fliken ”Drivrutin” i ” Device Properties ” fönstret och tryck på ” Uppdatera drivrutin . ” Fönstren Driver Update Wizard startar .
4

Klicka på ” Sök automatiskt efter uppdaterade drivrutiner , ” för att tillåta Windows att söka efter och sedan installera den mest up -to – date drivrutin för webbkameran .
Addera ditt

Lämna ett svar