Hur göra en video med en låt och lägga till bilder

Du kanske vill skapa ett bildspel för att visa upp dina fotografier eller en enkel video att gå med en låt som du har spelat in . Med Windows Movie Maker kan detta åstadkommas genom att klicka och dra filer . Du kan använda valfritt antal olika program – Windows Live Movie Maker är likartad – men WMM är ungefär lika användarvänligt som det blir , och i de flesta fall det kommer med Windows . Du kan ladda ner det gratis , men om du inte redan har det . Instruktioner
1

Importera låten i Windows Movie Maker . Öppna ett nytt projekt , och klicka på ” Importera ljud eller musik ” ​​i det övre vänstra . Sök mp3-fil av låten du vill ha och klicka . Låten filen visas i den övre halvan av Movie Maker fönstret .
2

Dra filen till ” Timeline ” längst ned på skärmen . Klicka och håll på ikonen i övre halvan av fönstret , och dra den ner till botten . Släpp låten på 0 sekunder , så att musiken kommer att börja direkt , eller senare om du vill ha bilder innan musiken börjar .
3

Importera dina bilder . I övre vänstra hörnet av fönstret , klicka här gången på ” Importera bilder . ” Bilderna kommer att bli tillgängliga i den övre halvan av fönstret , precis som låten gjorde innan .
4

Dra bilderna en i taget i tidslinjen i fönstret . De kommer att visas på tidslinjen ovanför låten . Du kan sträcka ut eller trimma bilder i tidslinjen för att få dem att verka för en längre eller kortare tid . Övervaka dina framsteg med ” Preview ” -skärmen i övre högra hörnet av fönstret .
5

Fyll tidslinjen med dina bilder upp till slutet av låten . Se till att göra en bra blandning av ämnen , färger och stämningar i dina bilder . Trimma slutet av låten filen att anpassa sig till slutet av den sista bilden . Om du har fler bilder , kan du helt enkelt lägga en annan låt i slutet av den första genom att återgå till steg 1 .
6

upp videon på YouTube ( om du äger de relevanta upphovsrätt ) med ” utgivning ” projektet till en kompatibel filtyp . Annars , spara den och visa den för din familj och vänner i helskärmsläge . Högerklicka på skärmen för förhandsgranskning och välj ” Full screen . ” Addera

Lämna ett svar