Hur Genväg en symbol i OneNote

Microsoft Office har flera olika program för att öka produktiviteten . OneNote Programmet fungerar som en heltäckande datorbaserat mapp system som organiserar information såsom dokument , anteckningar, webblänkar och multimedia . Programmet startar med tomma sidor som du kan klistra in saker på och använda för att skriva ut text . Det finns flera genvägar som redan sparats i OneNote text system som tillåter dig att trycka på en kombination av knappar för att få en nyckel eller symbol inte finns på ett vanligt tangentbord . Inte varje symbol är representerad , men du kan skapa dina egna genvägar med hjälp av verktyget Autokorrigering . Instruktioner
1

Öppna OneNote och klicka på ” Insert ” på menyraden och välj ” Symbol ”.
2

Markera den symbol du vill skapa en genväg till och klicka ” Infoga ” i det nedre högra hörnet av Symbol menyn . Den valda symbolen visas nu i OneNote där pekaren är inställd . Klicka på ”Stäng ” för att stänga symbolen menyn .
3

Använd vänster musknapp för att markera den infogade symbolen och tryck på ” CTRL + C ” för att kopiera den . Du kan också högerklicka på den markerade symbolen och välja ”Kopiera ” från popupmenyn .
4

Klicka på ”Verktyg ” på menyraden och välj ” Alternativ för autokorrigering . ”

5

Typ ut genväg som du vill använda för att representera symbolen i ” Ersätt ” rutan . Du kan inte använda specialtangenter som CTRL eller SHIFT , men du kan använda valfri kombination av tangenter på tangentbordet .
6

Klistra den symbol du kopierade tidigare i ” Med ” box . Klicka på ” Lägg till ” för att lägga till genvägen och klicka sedan på ” OK ” för att stänga rutan . Observera att Autokorrigering funktionen är känslig för mellanslag och stora bokstäver . Till exempel , säga att du vill skapa en genväg till en vänster pil . Du skulle skriva något i stil med ” LARROW ” i ” Ersätt ” rutan och sedan klistra ” ← ” i ” Med ” rutan .

Lämna ett svar