Hur Fyll HP bläckpatroner

Efter utskrift dussintals färgfotografier eller bara textdokument patronerna i skrivaren tar slut på bläck . Snarare än att köpa en helt ny bläckpatron , vilket kan bli dyrt snabbt om du skriver ut regelbundet , kan du manuellt fylla på patroner . HP-skrivare använder både en svart bläckpatron och en trefärgad bläckpatron , så du behöver en refill kit för varje . Saker du behöver
Pappershandduk
Hewlett Packard svart bläckpatron refill kit
Hewlett Packard färg bläckstråleskrivare refill kit
Visa fler instruktioner
1

Dra upp toppen av din HP- skrivare och vänta på att bläcket vagnen att automatiskt flytta i sikte . Skjut upp plastlocket över bläckpatronen och dra ut patronen .
2

Torka av bottnen och sidorna på bläckpatronen med en bit hushållspapper för att avlägsna tryckfärg som har läckt ut . Ställ bläckpatronen nedåt på en plan yta med vit etikett vänd mot dig . Kontrollera originalförpackningen för patronen eller navigera din webbläsare till HP: s officiella hemsida för att ta reda på den maximala kapaciteten av patronen i mililiters . De flesta HP-bläckpatroner håller 10 ml bläck .
3

Dra av den övre halvan av klistermärken att avslöja lufthålen som leder till kamrarna bläcklagringsbehållaren inuti kassetten . Fyll bläck sprutan från refill kit med rätt färg för patronen . ( Kontrollera färgen runt lufthålet om det är en trefärgad tank . )
4

Placera spetsen på sprutan i hålet och deponera den mängd bläck som patronen kan hålla inne . Upprepa processen för de övriga hålen om det är en trefärgad patron . Sluta fylla patronen omedelbart om någon bläcket börjar sippra ut ur toppen som kommer att indikera att du har fyllt den förbi det maximala kapacitet .
5

Sätt klistermärken på plats och sedan sätta bläckpatronen tillbaka in i skrivaren . Knäpp plastskyddet nedåt och sedan trycka tillbaka överst på skrivaren för att avsluta påfyllning proceduren .

Lämna ett svar