Hur för stapling av flera bärbara datorer under laddning

Om du äger flera bärbara datorer eller arbetar i en skola eller kontor där flera bärbara datorer används ofta eller lånade , kan du behöva ta ut dem på en gång . Även om det är olämpligt att stapla bärbara datorer direkt ovanpå varandra som de kan falla eller överhettas , kan du använda särskilt utformade vagnar som tillåter stapling av bärbara datorer medan de tar ut inuti en säker hölje . Saker du behöver
Laptop matningsvagn med hyllor
tillgång till tre stift vägguttag
Visa fler instruktioner
1

Anslut laptop laddare till vagnen är byggd – in grenuttag .
2

Organisera varje laddningskabeln så att en kabel finns i varje laptop hylla där en bärbar dator ska placeras .
3

stänga av eller sätta den bärbara datorn för att sova . För Mac- datorer , klicka på ” Apple ” -logotypen i det övre vänstra hörnet av skärmen och välj ” Shut Down ” eller ” Sleep . ” Eller helt enkelt stänga av datorn och vänta på sömnen ljuset att börja pulsera av och på . För Windows- datorer klickar du på ” Start” följt av ” Shut Down ” eller ”Power Ikon ” och välj ” Shut Down eller Sleep ” och stäng locket när displayen slocknar .
4

Skjut försiktigt den bärbara datorer en i taget in i slitsarna kundvagnen hyllan . Bara placera en laptop i varje kortplats . Anslut laddningskabeln till den bärbara datorn och vänta på laddningsstatus ljus för att slå på . Beroende på märke och modell av den bärbara datorn , kan ljuset vara på den bärbara datorn eller laddningskabeln dricks.
5

Stäng och lås vagnen om det finns dörrar och lås . Wheel vagnen nära ett vägguttag och anslut vagnens tre stift sladd .

Lämna ett svar