Hur FN – Hacka en hackad Network

Konstaterande att din dator nätverk har blivit hackad kan kännas som att ha ditt hus rånat . ” Hacking ” är den term som används för att beskriva en obehörig användare att använda en dator eller ett nätverk . När ett nätverk har hackats , är det uppenbart att den hacker känner den säkerhet information som behövs för att komma åt nätverket . Därför ändrar informationen är absolut nödvändigt . Instruktioner
1

försäkra sig om att nätet har blivit hackad . De flesta människor börjar att se flera konvergerande ledtrådar , såsom minne som används som inte är synliga på datorn eller debiterbara tjänster som används eller förbrukas. På en PC , är ett område att kontrollera MS Start – up konfigurationsverktyg. Klicka på Start och skriv ” msconfig ” i textrutan som visas längst ned i Start-menyn . Klicka på fliken Tjänster och markera rutan bredvid ” Dölj alla Microsoft- tjänster ” längst ner . Inaktivera alla tjänster märkt lsass.exe . Detta är ett filnamn som vanligen används av hackare som hoppas att användaren lätt ska förväxla den korrupta filnamnet för den autentiska systemet filnamnet ” lsass.exe ” .
2

Klicka på Broadband ikonen på skrivbordet . Under ” Brandvägg ” , se bara port 80 , 8080 aktiveras . Inaktivera resten . Om din dator inte har en brandvägg ikon , kan Windows-användare bötfälla deras genom att öppna Start-menyn och klicka på ” Kontrollpanelen ” och sedan på ” Windows-brandväggen ” ikonen . Klicka på ” inkommande anslutningar ” att se till att port 80 , 8080 aktiveras enligt ovan .
3

Byt alla lösenord som rör din dator och nätverk , se till att lösenorden är starka . En bra tumregel är att se till att lösenorden har minst 8 tecken och innehålla en blandning av siffror och versaler och gemener .
4

Ändra alla lösenord och PIN-koder till personliga konton och finansiell information som nås via den datorn . Hackare kan ha fått känslig information , och det är viktigt att de inte kan fortsätta att komma åt personliga konton .
5

Stäng alla datorer på natten , om möjligt . Många hacking attacker ske över en natt och under helger och helgdagar , när människor är minst benägna att bry sina nät .

Lämna ett svar