Hur felsöker jag en Okidata C3400 skrivare

? Normalt din Okidata C3400 laserskrivare ger färg och svartvita utskrifter utan problem . Du kanske märker att utskrifter från skrivaren kommer med defekter , eller att fel skript visas på datorn eller lampor blinkar på skrivaren som skrivaren slutar fungera . Genom att felsöka Okidata C3400 , kommer du att kunna korrigera eventuella enkla problem . Om du inte kan åtgärda problemet , sedan söka en kvalificerad verkstad utföra service på skrivaren . Saker du behöver
Mikrofiberduk
Visa fler instruktioner
Pappersstopp
1

grepp och dra ut eventuellt papper som har fastnat medan utfodring i utmatningsfacket . Om papperet inte kommer ut med en rimlig mängd kraft , lämna det för borttagning senare .
2

Tryck på låsknappen längst upp till vänster på skrivaren . Lyft den övre luckan och ta bort de fyra bläckpatronerna .
3

Placera varje tonerkassett på ett papper för att undvika fläckar eller skador på patronerna . Placera en andra papper över patronerna så att de inte utsätts för ljus .
4

Dra ut alla fastnat papperslappar . Dra fram på frigöringsspaken på fixeringsenheten om eventuella pappersark har fastnat inuti .
5

Installera om bläckpatronerna och lägre locket , men tryck inte ner den så att den låses fast . Öppna skrivarens bakre luckan och dra ut eventuella fastnat papperslappar , stäng luckan .
6

Tryck på knappen bredvid skrivarens främre luckan för att öppna den . Öppna lådan input papper och kontrollera båda områdena för fastnat papper och stäng lådan samt den övre och främre luckan .
Suddig eller fodrade Utskrifter
7

Stäng av skrivaren . Dra ur nätsladden och låt det sitta i fem minuter för att låta varma delar inuti svalna .
8

Öppna skrivarens övre lucka . Leta upp LED skrivhuvudet på insidan av locket.
9

Rengör LED skrivhuvud med en mikrofiberduk . Använd inga rengöringsmedel , inklusive tvättsprit , för att rengöra huvudet .
10

Stäng skrivarens lock och anslut nätsladden till dess utlopp .

Lämna ett svar