Hur får skivomslag till Stay With Songs

När du lägger till skivomslag till en musikfil , är att konsten permanent bifogas filen . Konsten visar sedan i vilken program du använder för att spela upp låten , som Windows Media Player eller Winamp. Om du vill lägga till skivomslag till dina musikfiler , måste du använda en äkta Windows -program . Windows Explorer på egen hand är inte inbyggt i stånd att låta dig lägga till denna konst till dessa filer . Instruktioner
1

Klicka på ”Start ”.
2

Klicka på ” Alla program ”.
3

Öppna ” Windows Media Player ” genom att välja dess ikon .
4

Högerklicka på ” Music ” -ikonen . Klicka på ” Hantera musikbiblioteket . ” Klicka på knappen ”Add” och välj den mapp som innehåller den låt som du försöker lägga till albumomslag . Detta tillägger att låten i din Windows Media Player -biblioteket . Klicka på ” OK ” för att stänga fönstret Hantera Music Library och återgå till huvudsidan Windows Media Player -fönstret.
5

Klicka på ” Visa alternativ ” -knappen längst upp i Windows Media Player och välj ” Expanded Tile . ” Här visas det aktuella albumet konsten av låten i en ruta till vänster om dess namn . Om låten har för närvarande ingen albumbilder , är detta fält tomt .
6

Klicka på ikonen för den bildfil du vill använda som albumbilder för dina låtar . Dra denna ikon över toppen av Album Art rutan i Windows Media Player och släpp den . Detta bäddar in bildfilen som skivomslaget av låten , som därefter permanent fäst på filen tills du manuellt ändra det .

Lämna ett svar