Hur får och ladda ner program på en Netbook

Eftersom netbooks är små, lätta datorer , har de flesta inte en intern CD /DVD-enhet . Om du är van vid lastning program på datorn med en skiva , kommer du att hitta andra sätt att ladda program på din netbook . Du har flera alternativ för att ladda ner programvara till en netbook . Instruktioner
ett program

ladda ner från Internet . Många mjukvaruutvecklare erbjuder digitala nedladdningar av sina program . Gå till tillverkarens hemsida och kontrollera om en nedladdning är tillgänglig för det program du vill ha . Du kan också hitta programvara i online databaser , t.ex. CNET . Klicka på länken nedladdning för att få installationsprogrammet . Dubbelklicka sedan på filen för att installera den .
2

Köp en extern skivenhet . Du kan ansluta en extern skivenhet till din netbook och installera program från den . Processen är densamma som att installera ett program från en intern skivenhet .
3

Använd skivenhet annan Windows- dator ansluten till samma nätverk . På datorn med en skivenhet , högerklicka på enheten ikonen i ” Dator ” och välj ” Dela ”. Detta gör enheten upptäckas av alla datorer som är anslutna till nätverket . Sätt i installationsskivan i skivenheten . På netbook , klicka på ”Start ”, ” Kontrollpanelen ”, ” Nätverk och Internet ” och ” Visa datorer och enheter ” under ” Nätverks -och delningscenter . ” Navigera till datorn med en skivenhet , klicka på enheten och klicka på installationsfilen för att installera programmet på netbook .

Lämna ett svar