Hur får man genom tunneln på U.B. Funkeys

? Funkiki Island kan vara ett paradis för många , men när dina mynt stjäls av de infödda , att paradiset blir snabbt en förlorade paradiset . Det finns ett sätt att stoppa mynten från stulna av dessa infödingar , men det kräver en resa genom en grotta tunnel . Du måste tala med ananas kungen , men för att åstadkomma detta måste du få fyra klot av ön . Varje orb kan erhållas genom en viss Funkey genom att använda deras respektive objekt . Instruktioner
1

Gå till Funkeys spelrum för Flurry , Webley , Nibble och Sol . Spela dessa Funkeys tills du får ett ett objekt . Ha tålamod , eftersom det kan ta lång tid att spela innan objektet mottas . Dessa fyra Funkeys kan varje tillgång en orb .
2

Få snögubbe kostym för Flurry att passera extrema temperaturer utan att smälta . Använd det här alternativet för att flytta över lava och inte bränna tårna . Sol får du den gamla Helios Mask . Denna mask är så ljust att det lyser upp även den mörkaste natten . Använd detta för att korsa den mörka tunneln på den östra sidan av island.Nibble s spel kommer att låsa upp hemliga Chum recept . Fisk älskar detta så ta den till piraya angripna vatten för att få den tredje klotet . Få webben skytten genom att spela Webley match . Denna punkt skapar en bana som Funkeys kan gå över . Använd detta för att passera över de stora hålen i bron över East Funkiki .
3

Gå till hembyn och titta på filmen . Gå sedan skaka kokospalmer tills du får en gyllene ananas . Ta det till kungen och du nu har Funkiki Island Gem . Detta innebär att de infödda aldrig kan råna dig igen .

Lämna ett svar