Hur får man ett virus av en dator när en skärmbild Black & klicka på & Off

? Datorvirus är skapade med ett specifikt syfte i åtanke , och har potential att infektera ett stort antal maskiner även e-post system eller ens på nätet snabbmeddelanden . Viruset i sig kan gå från att vara helt obemärkt av användaren för att skadliga systemfiler till den punkt vid vilken boot partitionen blir helt oanvändbart . Dessa typer är de farligaste , eftersom förutom att korrumpera ditt operativsystem , kan de också potentiellt skada komponenter genom att göra dem arbeta på ett sätt de aldrig avsedda att . När ett system har skadats på denna nivå , kommer du att behöva göra en större översyn för att bli av med viruset och återställa datorn till dess tidigare tillstånd . Saker du behöver
Extra papperskopia drive
av Windows Review Driver och säkerhetskopior programvara
Visa fler instruktioner
1

omedelbart stänga av bildskärmen och stänga av datorn . Din skärm kan snabbt bli skadad och bränna ut om det är ständigt cyklade på och av .
2

Installera en extra hårddisk i datorn med en ledig SATA eller IDE-kabeln . Var noga med att ställa in den nya enheten som ”master ”, en som den smittade enheten som ” slav ”.
3

Ställ CD /DVD som första startenhet i BIOS och Sätt in Windows -CD .
4

Från Windows inställningsmenyn , partitionera den nya enheten som du vill , och installera en ny kopia av Windows på den nya enheten .
5 Installera maskinvarudrivrutiner och eventuella programvaror du vill använda .
6

Öppna ” den här datorn ” och dubbelklicka på skrivelsen av den gamla infekterade hårddisken .
7

Öppna ” Documents and Settings , ” ditt profilnamn och ” Mina dokument ”. Som standard är de flesta av dina filer sparas i hans plats . Men , kommer du också att kontrollera ” Desktop ” -mappen , och gör en fullständig dator söka efter eventuella filnamnstillägg du använder . Till exempel ” * . Pst , * . Doc , * . Jpg . ”
8

Utför en fullständig formatering på den infekterade enheten efter att du är säker på att alla filer du behöver ha kopierats .
Addera ditt

Lämna ett svar