Hur du tar bort Coreappsetup700.exe

Coreappsetup700.exe är en skadlig datafil som först dök upp runt slutet av 2010 i huvudsak asiatiska länder , men det har förekommit rapporter om det infekterar datorer i Storbritannien och USA också. Kända för att infektera Windows – baserade datorer , skapar viruset en process och justerar systemregistret . Att göra detta gör att den kan kommunicera med sin värddator – som i datorn för hackare som utformade viruset . För att radera Coreappsetup700.exe , behöver du en fullt uppdaterad anti – virus program , t.ex. AVG eller Norton . Saker du behöver
uppdaterat antivirusprogram
Visa fler instruktioner
1

Klicka på ” Start ” -menyn , högerklicka på ” Dator ” och klicka på ”Egenskaper” knappen . Klicka på ” System Protection ” i menyn som visas . En ny ruta dyker upp . Klicka på ” Configure ” knappen i det nedre högra sidan av den för att öppna ” System Restore ” rutan . Markera kryssrutan vid alternativet ” Stäng av System Protection ” och klicka sedan på ” Apply ” -knappen . Stänga Window s Systemåterställning funktionen förhindrar filen från att återställa sig efter att du tar bort det .
2

Starta om datorn i felsäkert läge . När datorn har stängts och började starta , tryck omedelbart på ” F8 ” tangenten på ditt tangentbord . En meny dyker upp . Använd piltangenterna på tangentbordet för att bläddra ner till ” Felsäkert läge ” alternativet , och tryck sedan på ” Enter ”.
3

Kör ditt anti – virus program och utföra en fullständig genomsökning av systemet . När den upptäcker den infekterade filen , väljer att ta bort den och sedan starta om datorn . Filen kommer att vara borta och du kan vända Systemåterställning igen om du vill .

Lämna ett svar