Hur du spelar in från datorn till en digital videobandspelare

Inspelning från en DVD till en dator måste ansluta enheten till datorn . En annan metod behövs när du vill spela in från datorn till en DVD- brännare . Detta kommer att innebära ett korrekt ansluter video och ljud från datorn till DVD-brännaren . Du har möjlighet att spela in från en dator genom att först se till att du har redo att gå de komponenter som kommer att användas . Saker du behöver
RCA videokabel
Mini – jack till RCA -kabel
inspelningsbar DVD skiva
Visa fler instruktioner
1

Ställ in DVD-brännaren nära till datorn och anslut nätsladden till ett eluttag .
2

Anslut mini – jack änden av mini – jack – till – RCA- kabel i Audio – ut jack på datorns ljud kort eller ombord ljud . Anslut den andra änden av kabeln till audio – in -uttagen på DVD -inspelaren .
3

Anslut ena änden av RCA videokabeln till videoutgången på din video eller grafikkort . Anslut den andra änden av kabeln till RCA video- uttaget på DVD -inspelaren .
4

Sätt i en inspelningsbar DVD- skiva i DVD- brännaren .
5

Press på ”Record ” -knappen på DVD- spelaren eller använda fjärrkontrollen . Öppna program eller film fil på datorn som du vill spela in på DVD- skivan .
6

Tryck på ”Stop ” -knappen på DVD- spelaren eller på fjärrkontrollen när du är klar med inspelningen .

7

Gå under slutbehandlingen alternativ på DVD-inspelaren för att slutföra inspelningen . Detta kommer att göra det möjligt för DVD-skiva som spelas upp på alla DVD-enhet .
8

Mata ut DVD- skivan ur DVD-brännaren och sätt in den i DVD-enheten på datorn . Spela DVD för att visa inspelningen .
9

Upprepa denna process för att spela in en annan DVD- skiva med DVD-brännaren .

Lämna ett svar