Hur du spelar in en PowerPoint till DVD

En PowerPoint ( PPT -fil) är ett bildspel som spelas på en dator . Vanligtvis kan du ansluta datorn till en projektor och se den spelar på en skärm . Men du kan också spela in PowerPoint 2008 -fil till en tom DVD och spela upp den på en DVD -spelare . Programmet har en inbyggd funktion som låter användare snabbt skapa en PowerPoint- film . När brännas på en DVD , kan skivan spela i alla DVD-spelare . Om du inte har en senare version av PowerPoint , måste du använda en annan metod . Saker du behöver
Microsoft PowerPoint program
PPT konvertering programvara CD /DVD- brännare Review DVD – R
Visa fler instruktioner
PowerPoint 2008
1

Dubbelklicka på PowerPoint-presentationen fil på datorn för att öppna den i PowerPoint .
2

Gå till ” File ” och ” Spara som film . ” Detta kommer att konvertera filen till en ” . Mov ” -filen , som är ett videoformat .
3

Skriv in namnet på din fil och välj en plats att spara filen . Tryck på ” OK . ”
4

Placera en tom DVD i skivenheten . Öppna DVD-brännare programvara på din dator .
5

Dra och släpp din PowerPoint-fil i programmet eller klicka på ” Add ” för att hitta filen . Tryck på ” Burn ” knappen för att börja bränna filen till DVD . Addera PowerPoint 2007 & tidigare
6

Gå till en webbplats som låter dig konvertera PowerPoint- filer till videoformat ( se Resurser ) . Ladda ner en av de program till din dator och installera den . Öppna programmet när den är klar att installera .
7

Välj ” Browse ” eller ” Lägg till” knappen på programmet för att söka efter PowerPoint-fil . Lägg det i programmet för konvertering .
8

Välj en konvertering format . Välj en filtyp som MPG – 4 , AVI eller MOV . Dessa typer kan spela i DVD-spelare . Klicka på omvandlingen knappen och vänta på PowerPoint- fil att konvertera .
9

Placera en tom DVD i skivenheten . Öppna DVD-brännare programvara på din dator .
10

Dra och släpp din PowerPoint-fil i programmet eller klicka på ” Add ” för att hitta filen . Tryck på ” Burn ” knappen för att börja bränna filen till DVD .

Lämna ett svar