Hur du skyddar nya datorer

När du köper en ny dator , måste du vidta omedelbara åtgärder för att skydda den dator från virus, spionprogram och andra hot online . Ta några steg för att skydda din dator innan du ansluter den till Internet kan hjälpa dig att undvika problem senare . Saker du behöver
Antivirusprogram
Visa fler instruktioner
1

Slå på datorn och gå igenom alla setup program som installeras som standard . Anslut inte datorn till Internet eller ansluta några nätverkskablar .
2

Öppna alla antivirus och anti – spyware -program som kom förinstallerat på datorn . Många nya datorer levereras med rättegång eller begränsade versioner bruk av populär antivirus och anti – spyware-program . Du kan också köpa en full version av anti – spyware-eller antivirusprogram i ditt val och installera det på din nya dator .
3

Ta fram antivirus och anti – spyware-program och titta för uppdateringen alternativet . Uppdateringen ska försöka öppna en hemsida , men det kommer inte att ansluta eftersom du inte är ansluten till Internet .
4

Anslut datorn till Internet genom att ansluta nätverkskabeln eller möjliggör trådlösa adapter inbyggd i datorn . Tryck på ” F5 ” knappen för att ladda om uppdateringen hemsida för antivirus eller anti – spyware -program .
5

Hämta den senaste uppdateringen för antivirus och anti – spyware -program och installera den direkt. Kör en fullständig genomsökning av datorn direkt. Ställ uppdateringsfunktioner på anti – spyware och antivirusprogram för att söka efter nya uppdateringar minst en gång om dagen .
6

Gå till webbplatsen Windows Update så snart en möjlig . Ladda ner och installera några nya uppdateringar som har släppts sedan din nya dator byggdes .

Lämna ett svar