Hur du skickar filer till Kaspersky Lab

Virus är lömska . Det skulle vara bra om alla virus lagrades på skrivbordet och heter något i stil Virus_DeleteMe.exe , men som bara inte är vägen för världen . En verklig virus kommer att begravas djupt i ditt filsystem och heter något oskyldigt så att du aldrig riktigt vet vad du letar efter . Kaspersky Labs förstår problemet och tillhandahåller ett online-verktyg som kan hjälpa till . Du kan lämna en misstänkt fil till Kaspersky ha det genomsökas efter skadlig kod . De kommer att låta dig veta om dess rena eller inte . Instruktioner
1

Starta en webbläsare från datorn . Ange URL för Kaspersky Free Virus Scanner , http://www.kaspersky.com/virusscanner , och klicka på ” Enter ”.
2

Klicka på ” Bläddra ” från Kaspersky Labs sidan och navigera till var din tvivelaktiga fil . Markera filen och klicka på ” Öppna”.
3

klicka på ”Skicka ” för att ladda upp filen till Kaspersky Labs . Skannern kommer att kontrollera filen för känd skadlig kod . Vi meddelar dig omedelbart om filen innehåller skadlig kod .

Lämna ett svar